Legeland for børnene

Ferie for Alle er fuld af leg

Skandinaviens største feriemesse er også en legeplads for hele familien. Legelandet fylder hele Hal Q og der kan bl.a. leges i hoppeborge, springes på springbanen og tages en tur i karusellen. Der er også en børnebio, når der skal slappes lidt af.

Du kan udfordre hele familien i en laserkamp, hvor der er 170 kvm. lasergame-bane klar til dig. Play-Time / Vesterhavets Fodboldgolf stiller alt udstyr til rådighed; så lad, sigt, fyr og hav det sjovt! Gå heller ikke glip af airhockey, bordfodbold og fodbolddart, hvor du kan afprøve dine evner. Du kan også få en tur rundt i legelandet på Igor eller Zelda - 2 Fun-Animals som Play-Time passer på. 

bObles Tumleland fylder næsten 400 kvm og er fyldt med stationer. Du kan suse afsted på roller-race, tage en vippetur på kyllingen eller gå på krokodillens ryg. bObles børnefysioterapeut står i Tumleland lørdag og søndag, hvor de voksne kan få svar på spørgsmål om grovmotorik.

Årets nyhed er Esport!
Brutalis Esport teamet står klar med et spændende program hele weekenden for alle aldre.

Brutalis Esport sætter sammen med Cross Border Esport en scene op i Hal Q og du kan få plads på første række, når semiprofessionelle teams dyster mod hinanden i Counter-Strike GO (CSGO).
Du får også muligheden for at komme helt tæt på spillerne, få tips og tricks til at spille CSGO og har du mod på at spille imod dem, så har du muligheden nu.

Brutalis Esport laver indsamling til Kids Aid hele weekenden. Deres spændende program - med forbehold for ændringer - kan læses her. Der tages forbehold for ændringer.

Det er også i Legelandet, at du finder klovneshowet med Njetski og Co. til en masse tryl, sjov og spas - måske har dine børn allerede hilst på dem i køen ved indgangen.

Du kan opleve dem på scenen i Hal Q som følger:
Lørdag kl. 12.00 og 16.00
Søndag kl. 12.00 og 15.00

Legelandet huser også et madpakkeområde, når der skal tankes op til mere leg og et ammerum til de helt små. Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle