Besøg Europas sidste hemmelighed

Tid og sted:
Fredag d. 26. februar 2016, kl. 12.00, Lokale 20 (Indgang SYD)

Beskrivelse:

Lozo Tours inviterer til en spændende fortælling om Europas sidste hemmelighed der er Hercegovina og omegn. Kom og blev inspireret mens du smage på lokale specialiteter.

Hercegovina og omegn som tæller lande som Kroatien, Montenegro og den nordlige region Bosnien, er et skatkammer af kultur, historie, og arkitektur fra mange tusinde år, der åbner sig for besøgende danskere. Selve Hercegovina er en tredje del af Danmarks størrelse, men kan tilbyde det som et helt kontinent kan tilbyde.  

Kom på en storslået rejse, hvor seværdighederne fra UNESCO’s liste for verdenskulturarv står i kø, og fra naturens side er landskabet skabt så frodigt, smukt og varmt, at det er vanskeligt at forestille sig de gribende hændelser området har gennemgået og overlevet. Det gør at hver dag bliver en oplevelse der sent vil blive glemt.

Den gæstfrie og stolte balkanske folkesjæl, hvor livsglæden symboliser og skaber den stærke stemning, der er hele Balkans bankende hjerte. Folk kører i et langsommere tempo, grøntsager og urter vokser i nabolagets haver, luften føles renere, alle kender alle, og som turist er det umuligt ikke at straks begynde at værdsætte de mere simple ting i livet. 

Tilsæt en vidunderlig gastronomi, behagelige hoteller, samt dygtige og passionerede dansktalende rejseguides - så er alle elementer på plads til en storslået og mindeværdig rejse.

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle