Sydafrika på egen hånd – Private Tours med Chauffør-Guide eller Kør-Selv

 

Tid og sted:
Fredag d. 24. februar 2017, kl. 11.30, Lokale G4
Lørdag d. 25. februar 2017, kl. 10.30, Lokale G4
Søndag d. 26. februar 2017, kl. 10.30, Lokale G4

Foredragsholder:
Lars Faursholt har arbejdet i rejsebranchen i mere end 25 år og han har rejst Afrika på kryds og tværs et utal af gange. Lars møder op med en viden der er svær at finde lige , en mængde af afrikanske fund, og han vil formidle hans viden på hans altid professionelle og engagere måde.  Lars har mange loyale gæster der har rejst med ham rundt i verden på hans mange ture, og det er ikke uden grund de vender tilbage igen og igen. Mød Mr. Afrika til fantastiske 45 minutter. 

Beskrivelse:

Sydafrika byder på mange oplevelser. Fra Verdens smukkeste storby Cape Town, Vinlandet med sin smukke natur og næsten 500 vingårde, Garden Route, Kap Det Gode Håb, Safarier og nationalparker, hvidhajer, hvaler, delfiner, pingviner, grotter, skønne strande, Panorama Ruten, de smukkeste bjerge og meget meget mere.

Hør om mange af disse oplevelser og hør om at få sammensat DIN egen rejse i dette fantastiske land. Ønsker du at have din egen engelsktalende chauffør-guide eller vil du køre selv, ja, så laver vi turen til dig. Sydafrika er et meget populært Kør-Selv land og der er alene årligt 500.000 europæere der er på kør-selv ferie her. Der er god infrastruktur og meget fin skiltning. Så er I to eller fire personer eller en storfamilie der skal afsted, så arrangeres dette. Og det er til overraskende gode priser.

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle