Danmarks bedste Sydafrika Rundrejse og
Big Five Safari i Sydafrika

 

Tid og sted:
Fredag d. 24. februar 2017, kl. 12.30, Lokale G4
Lørdag d. 25. februar 2017, kl. 12.30, Lokale G4
Søndag d. 26. februar 2017, kl. 12.30, Lokale G4

Foredragsholder:
Lars Faursholt har arbejdet i rejsebranchen i mere end 25 år og han har rejst Afrika på kryds og tværs et utal af gange. Lars møder op med en viden der er svær at finde lige , en mængde af afrikanske fund, og han vil formidle hans viden på hans altid professionelle og engagere måde.  Lars har mange loyale gæster der har rejst med ham rundt i verden på hans mange ture, og det er ikke uden grund de vender tilbage igen og igen. Mød Mr. Afrika til fantastiske 45 minutter. 

Beskrivelse:

Kom og hør om Danmarks bedste Sydafrika Rundrejse der har næsten alt det som Sydafrika står for:      De største naturoplevelser som Kap Det Gode Håb og Garden Route, vinsmagninger, hval eller delfin safari, hyggelige kystbyer, sejltur, Cape Towns – Afrikas New York – Safari, strudse industrien og meget meget mere.

Vi fortæller også om vores Big Five Safari i Sydafrika, hvor I i en eksklusiv camp med bare 5 luksustelte -  som er almindelige hotelværelser under kanvas -  skal nyde Afrikas vilde natur og dyreliv og blive vartet op af personalet i baren og i restauranten. På foredraget vil I høre om de mange spændende Safarier i åbne safaribiler, vandreture med bla. næsehorn og leoparder, safari på hesteryg, morgenmad ved vandhul og meget mere. Så  er det Rundrejse med dansk rejseleder eller Safari i luksus telt med ranger guide?  Kom og hør om disse meget spændende muligheder.

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle