Vandring  i Kruger og Kongedømme

Tid og sted:
Fredag d. 23. februar 2018, kl. 12.30, Lokale G2

Beskrivelse:
Drømmer du om et afrikansk eventyr?  Om at kombinere vandring, oplevelser, natur og kultur? Eller vil du bare gerne opleve noget, som de færreste har prøvet? Så tag med på et ægte afrikansk vandreeventyr! 
Vi vandrer ud blandt de vilde dyr i den verdens kendte Krüger National Park, hvor vi i 4 dage i følgeskab med bevæbnede rangere vandrer langs med floder og dybt ind i bushen. Lydene, lugtene og synet af liv omkring os, giver vores sanser masser af indtryk at arbejde med. Fornemmelsen af at være i et med naturen, når man vandrer i Krüger,  giver en helt anden oplevelse, end at køre på safari. 
Vi kombinerer den ægte vandresafari i Krüger med vandreoplevelser i det smukke kongedømme Swaziland; Et lille land med et stort hjerte. Kongedømmet byder på rig kultur og historie, samt en helt utrolig venlig befolkning, som vi kommer til at møde ved flere lejligheder. Heksedoktorere, gamle krigere og en stor del af befolkningen lever som de altid har gjort; meget beskedent og traditionelt i deres stråhytter i små landsbysamfund. Kom med indenfor, hvor mænd sidder på stole og kvinder må nøjes med en sivmåtte på gulvet. 
Swaziland byder desuden på storslåede naturoplevelser. Vi vandrer i de smukke bjerge mod Vest, samt igennem lavlandet mod Øst. Geografien og klimaet varierer fra den ende af landet til den anden, på trods af kun 130kms afstand. Vi udforsker gamle stier, som emmer af historie, gemmer på overraskende oplevelser og ikke mindst hemmeligheder. 
Kom og hør med, når biolog og guide, Marie Dahl, levende fortæller om folk og fæ. 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle