Pafos på Cypern - Pafos Europæisk Kulturhovedstad i 2017


Tid og sted:
Fredag d. 24. februar 2017, kl. 17.00, Lokale 23 ved Hal M
Lørdag d. 25. februar 2017, kl. 17.00, Lokale 23 ved Hal M
Søndag d. 26. februar 2017, kl. 16.00, Lokale 23 ved Hal M

Beskrivelse:
Pafos på Cypern er sammen med Aarhus udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017, og dette sker samtidig med, at Århus Charter kan fejre sit 25 års jubilæum med direkte flyvninger fra Aarhus til Pafos.

For bureauets gæster vil dette være en enestående mulighed for, at få endnu flere unikke oplevelser, når de i den kommende sæson besøger Pafos. Byen, der er Cyperns romerske hovedstad, byder på et utal af spændende og velbevarede historiske attraktioner, og mestrer samtidig kunsten, at være en moderne ferieby. Gæsterne kan forvente et sandt overflødighedshorn af kulturelle oplevelser under Pafos som Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvis tre hovedtemaer er Myte & Religion, Verdensrejsende samt Stadier af Fremtiden.

Gennem sæson 2017 vil Pafos som Europæisk Kulturhovedstad byde på et utal af spændende kulturelle oplevelser, hvoraf nogle vil indgå i Århus Charters udflugtsprogram. Som gæst med Århus Charter i Pafos er der rig mulighed for, at kombinere guidede ture med oplevelser på egen hånd. Bureauet har siden foråret 2015 tilbudt deres eget koncept, KulturCharter, hvor det er muligt for gæsterne, at forene det bedste fra to verdener; at kombinere afslapning i solen med historie, natur, kultur og gastronomi – så gæsten kan koncentrere sig om det vigtigste ved ferien; sammen at nyde den mest dyrebare tid på året.

Festlig 25 års jubilæumsafgang fra Aarhus Lufthavn

Århus Charters første tur til Pafos i 2017 er lørdag den 6. maj, og bureauets gæster vil på denne jubilæumsflyvning blive sendt afsted under diverse festligheder i lufthavnen. Århus Charter flyver til Pafos til og med lørdag den 28. oktober (pause i august), og deres gæster tilbydes altid GRATIS PARKERING i Aarhus Lufthavn.  

 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle