Skandinaviens største feriemesse

22. - 24. februar 2019

Fredag 10-18    Lørdag 10-18   Søndag 10-17

 

 Køb billet         Book stand  

 

Skandinaviens største feriemesse

Med Ferie for Alles 1.000+ udstillere fordelt på 5 områder kan du søge inspiration til alle feriebehov. Hvad enten du drømmer om safari i Afrika, ny campingvogn, storbyferie i New York, et badehotel i Danmark, dykkerferie på Bali, kør-selv på italienske campingpladser eller en golfrejse til Thailand.

Køb billet inden 15. februar og VIND gavekort
KØB BILLET og VIND

På Ferie for Alle kan du bl.a. opleve:
 

  • Alle de store charterbureauer

  • +100 lande og regioner

  • 3.000 rejseeksperter

  • Rabatter for millioner

  • 13 messehaller fyldt med ferieinspiration

Vil du have ferie og oplevelser?
køb din billet til Ferie for Alle og få inspiration til din næste ferie.

VIND adventsgaver i Ferie for Alles julekalender

Der er 4 skønne adventsgaver gemt bag lågerne i Ferie for Alles adventskalender, én til hver søndag i advent. Du kan skrabe adventslågen hver dag i ugen op til søndagen og om mandagen trækker vi lod om ugens adventsgave. Dvs. skraber du hver dag i ugen op til, kan du få op til 14 lodder i konkurrencen om adventsgaven.

Deltag i adventskalenderen her.

Du kan vinde følgende gaver:

Mandag den 3. december: Weekendophold for 2 på Small Danish Hotels – frit valg mellem 75 hoteller og kroer i hele Danmark. Værdi kr. 2.000.
Mandag den 10. december: 2 x 8 day festival pass til Langelandsfestival 2019. Værdi kr. 2.990.
Mandag den 17. december: Midtuge ophold på Hvidbjerg Strand Feriepark. 3 nætter i en hotellejlighed med havudsigt for max. 4 personer og adgang til wellnesscenter i januar eller februar 2019 (dog undtaget uge 7). Værdi kr. 2.385.
Mandag den 24. december*: Spaophold for 2 personer på Himmerland Golf & Spa Resort med entré til Nordic Spa Himmerland, selvbehandlingsprodukter til brug i spa'en, 2-retters menu, 1 overnatning i delt dobbletværelse inkl. morgenbuffet og fri adgang til badelandet og fitnesscentret. Værdi kr. 2.000.

*Vinderen trækkes 27. december. Konkurrencen slutter 23. december til midnat.

Tusind tak til vores sponsorer. 

Vinderne får direkte besked

 

 

 

Årets partnerland i 2019 er - Caribien

Caribiens grønne landskab, forskellige kulturer og vidunderlige palmestrande danner ramme om den perfekte drømmeferie på Caribiens paradisiske øer.

Den livlige natur og det turkisblå havvand venter på at blive udforsket. Udover den fascinerende natur byder Caribien også på mange forskellige kulturer. Efter den europæiske kolonihistorie og både indianske og afrikanske efterkommere, kan du få store kulturelle oplevelser og oser af historie. Caribiens varme breder sig i kroppen, når salsa musikken spiller, og livsnyderi står som nummer 1 på feriens bucketliste. Læn dig tilbage og nyd de tropiske drinks, oplev massevis af fortryllende vandfald og udforsk det farverige undervandsliv. Rejsen går til Caribien, er du klar?

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle